EFM – 2000 Döner Arabalı Ekmek Fırını
Yeni geliştirilen ısı değiştiricilerimizde; yanma odasında üretilen ısı, klasik sistemlere göre çok daha fazla emilerek pişirme kabinine aktarılmaktadır. Bu da daha düşük enerji tüketimi ile birlikte kaliteli ve homojen pişmeyi sağlamaktadır. Buhar üretme sisteminde yapılan yenilik ile de bol miktarda buhar düşey plakalarda elde edilerek her tava için gerekli nem fazlaca sağlanmaktadır. Döner fırınların brülörleri yan tarafta olduğundan dar uzun hacimdeki pastane ve fırınlara kolayca monte edilebilir. Yanma hücresi 1000 cc0 den daha fazla ısıya dayanıklı özel alaşımlı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Ön paneller paslanmaz saçtan mamuldur. Pas ve kararma oluşmaz. Kapıdaki florasan lamba ile aydınlarma temin edilmiş olup, lamba dışarıdan değiştirilebilir. Fırınlar da su yumuşatma ünitesi kullanılması tavsiye edilir. Fırınlar mazotlu. Fuel-oilli, doğalgazlı, ve elektrikli olarak üretilmektedir.
Kapasite | 200-400 gr Adet/8s | 5000 |
Pişirme Alanı | m2 | 13/14.5 |
Tepsi Sayısı | N | 14/16 |
Tava Ebadı | mm | 750x1050 |
Fırın Uzunluğu | mm | 2300 |
Fırın Genişliği | mm | 1900 |
Fırın Yüksekliği | mm | 2350 |
Elektrik Gücü | kw | 4 |
Isı Kapasitesi | kca/h | 85.000 |
Enerji Kaynakları | Dizel - Doğalgaz - Elektrik | |
Fırın Ağırlığı | kg | 2820 |